PaginaOver Scaldopack

Scaldopack is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de behandeling van zakken. Wij maken geavanceerde zakverwerkingsmachines voor het vullen en afdekken van de zakjes. Onze filosofie is om machines van hoge kwaliteit te leveren die de hoogste kwaliteit produceren met een minimale standaard. Onze hoge kwaliteit in combinatie met geavanceerde mechatronica leidt tot een hoge snelheidsmachine met een uitstekende herhaalbaarheid.

Ecologie & Omschakeling

Ecologie en minimale uitvaltijd gaan bij Scaldopack hand in hand. Bijna elke beweging wordt verwerkt door elektronische motoren = laag energieverbruik en geen energieverspilling. Vergeleken met de meeste conventionele machines op de markt verbruiken we slechts een kwart van de energie om hetzelfde product te leveren. Het hebben van zoveel nauwkeurige positioneringsmotoren geeft ons het voordeel dat we een groot deel van de omschakeling kunnen beheren.

Geschiedenis

Scaldopack is opgericht door Harald Saelens & Henno Hensen. De uitgebreide kennis van de heer Hensen op het gebied van zakjesbehandeling is gecombineerd met de kennis van chemicali├źn om Zelfverwarmende en Zelfkoelende zakken te ontwikkelen.

Conventionele machines die op de markt beschikbaar zijn, kunnen niet de herhaalbaarheid leveren die nodig is om zelfverwarmende verpakkingen te maken die nodig zijn om constant goede producten te leveren.

Zo wordt oude kennis van wat belangrijk is voor het maken van goede zakken gecombineerd met een modern mechatronisch ontwerp. Deze combinatie is voor ons aanleiding geweest om onze eigen lijn van machines te ontwikkelen die leveren aan de nieuwste en hoogste stand van het spuiten en afvullen van buidelzakken.

In de ontwikkeling naar een machine ontwikkelaar/producent hebben we onze zelfverwarmende en zelfkoelende producten naar de achtergrond gedrongen. Nu kunnen we alle machines leveren die nodig zijn om zelf verwarmende en koelverpakkingen te maken.

Scaldopack richt zich nu alleen nog maar op het bouwen van geavanceerde machines zoals gepresenteerd in onze productlijn. Met een team van ingenieurs en een eigen productiecapaciteit zijn we in staat om elke klant te voorzien van al zijn specifieke behoeften om voor elke klant de best mogelijke oplossing te leveren.

Nieuwsbrief

Volg onze projecten op de voet en blijf op de hoogte