Smartfiller voor zakken Scaldopack

Smartfiller

Kleine geavanceerde tafelmodel buidelvuller met schenktuit

Vooraf gemaakte zakjes vullen via de tuit en afdekken. Deze machine kan ook harde plastic verpakkingen zoals flessen, emmers of jerrycans vullen en afsluiten.

Deze slimme vuller is ons introductiemodel voor proefproducties/kleine productieruns voor het vullen van zakken via een tuitsysteem. Tegen de laagste kosten en met de minste ruimte in uw eigen faciliteit of laboratorium.

Aangepaste mogelijkheden

Deze "slimme" machine kan op maat worden gemaakt met een reeks verschillende opties om alle soorten zakken met uitloop te vullen (middelste uitloop, hoekuitloop, ...).

De smartfiller is verkrijgbaar met 2 soorten pompen:

  • Servo aangedreven lobbenpomp
  • Servo aangedreven zuigerpomp

Hoogwaardige vulling via de tuit

  • Kleine tot middelgrote producties (met producten zoals: vloeistoffen, gels, crèmes, ...)
  • Laboratoriumtoepassingen
  • Marketingcampagnes

Prestaties

Afhankelijk van de operator kan deze machine een snelheid bereiken tot 10 zakken per minuut, afhankelijk van het volume, de grootte van de tuit en het type product voor het vullen van de zak.

Bekijk de demonstraties hieronder.

Monovuller Multihead 2

De Monofiller Multihead 2 is onze topmachine die 60 verpakkingen per minuut kan vullen via de tuit. Deze machine wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en non-foodindustrie. Hij kan zeer viskeuze producten en producten met deeltjes verwerken.

Machine ontdekken

Smartfiller

Vooraf gemaakte zakjes vullen via de tuit en afdekken. Deze "slimme" machine kan op maat worden gemaakt met een reeks verschillende opties.

Machine ontdekken

Monovulmachine

Monofiller is een 100% servogestuurde spuitvulmachine. Deze machine vult voorgevormde zakjes via de tuit en sluit ze af.

Machine ontdekken

NieuwsbriefMisgeen enkele update over Scaldopack