Project Engineer - Verpakkingsmachines

Scaldopack is een innovatieve speler in de verpakkingsindustrie, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van geavanceerde vulmachines. Om het team in Marke te versterken, zoeken we een Project Engineer. Heb jij ervaring in projectmanagement binnen de technische sector? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou.

Als Project Engineer in de verpakkingsindustrie coördineer en beheer je projecten van A tot Z, waarbij je zorgt voor de tijdige en correcte aflevering van onze machines. Je werkt nauw samen met de zaakvoerder, technisch tekenaars en de techniekers in de productie. Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het opstellen van planningen en communiceren met externe leveranciers
  • Bijspringen in het atelier wanneer nodig fungeren als aanspreekpunt voor alle projectgerelateerde zaken

Wie ben jij?

Als je een gedreven ingenieur bent die graag in een dynamische omgeving werkt, ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn op zoek naar iemand die niet alleen gepassioneerd is door technologie, maar ook graag het verschil maakt. Dit vinden we bij Scaldopack belangrijk:

  • Ad hoc kunnen schakelen en flexibele houding
  • Kennis van technisch tekenen, bij voorkeur met ervaring in Inventor, is een pluspunt.
  • Goede communicatievaardigheden
  • Punctualiteit en nauwkeurigheid

Wat bieden wij jou aan?

Bij Scaldopack draait het om meer dan werken, we willen dat je jezelf kan zijn en bieden je dan ook voldoende vrijheid. We zijn bereid een mooi loon te betalen, en daarnaast hebben we ook een paar extraatjes te bieden. Voel je je wat overweldigd door de cafeïne? Geen zorgen, onze deca staat klaar voor de momenten waarop je het wat rustiger aan wilt doen (of gewoon niet meer kan slapen van al die espresso’s). Naast je maandelijkse brutoloon kan je rekenen op:

  • Bedrijfswagen
  • GSM
  • Netto onkostenvergoeding.

Ben jij klaar om je carrière in de verpakkingsindustrie naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer nu bij Scaldopack in Marke en word deel van ons innovatieve team!

Watch demonstrations below.

Monofiller Multihead 2

The Monofiller Multihead 2 is our premium machine that can fill 60 packs per minute through the spout. This machine is used in the food and non-food industry. It can handle high viscous products and products with particles.

Discover machine

Smartfiller

Filling pre-made pouches through the spout and capping them. This “smart” machine can be custom built with a range of different options.

Discover machine

Monofiller Stepper

Monofiller is a 100% servo controlled spout filling machine. This machine fills pre-spouted pouches through the spout and caps them.

Discover machine

NewsletterNever miss a single update about Scaldopack