Monofiller Stepper Scaldopack machine pouch

Monovulmachine

De Monofiller Stepper is een instapmodel automatische vul- en sluitmachine die tot 25-30 zakjes per minuut vult via de tuit. Deze machine is geschikt voor zowel de food- als de non-foodindustrie. Hij kan zeer viskeuze producten en producten met deeltjes verwerken.

Voorbeelden van producten om de zak mee te vullen

Voor grotere volumes kan Scaldopack een SI-40 spout insertor in de afvullijn integreren. Dit maakt het mogelijk om zakken zonder tuit te gebruiken en zo de kosten van het verpakkingsproces te verlagen. De tuiten worden in de zakken geplaatst en automatisch in de Monofiller Stepper gevoerd.

Hoogwaardige vulling via de tuit

De machine moet worden geconfigureerd en gebouwd op basis van het product waarmee de klant de zakken wil vullen, de vulomstandigheden waarin het proces plaatsvindt, CIP-vereisten, de grootte van de zakken met uitloop en het ontwerp van de gebruikte tuit of dop. Er zijn verschillende opties mogelijk om de machine aan te passen aan de wensen en behoeften van de klant.

Prestaties

  • Vult tot 25-30 zakjes per minuut via de tuit.
  • Hoogviskeuze producten en producten met deeltjes
  • Aanpasbare

Bekijk de demonstraties hieronder.

Monovuller Multihead 2

De Monofiller Multihead 2 is onze topmachine die 60 verpakkingen per minuut kan vullen via de tuit. Deze machine wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en non-foodindustrie. Hij kan zeer viskeuze producten en producten met deeltjes verwerken.

Machine ontdekken

Smartfiller

Vooraf gemaakte zakjes vullen via de tuit en afdekken. Deze "slimme" machine kan op maat worden gemaakt met een reeks verschillende opties.

Machine ontdekken

Monovulmachine

Monofiller is een 100% servogestuurde spuitvulmachine. Deze machine vult voorgevormde zakjes via de tuit en sluit ze af.

Machine ontdekken

NieuwsbriefMisgeen enkele update over Scaldopack