Gezicht,Verzorging

Producten voor persoonlijke verzorging

Uw bedrijf is actief in persoonlijke verzorgingsproducten en u bent op zoek naar de juiste partner die uw apparatuur voor het vullen van zakken bouwt? Zoek niet verder.

De juiste machines voor uw zakken

U kunt overwegen om uw producten in zakjes te verpakken. Onze machines vullen uw zakjes met uw verzorgingsproducten zoals huidcrèmes, zonnebrandcrèmes,... Scaldopack biedt u de toekomstbestendige oplossingen die u zoekt voor uw productiesite!

Onze oplossingen voor persoonlijke verzorgingsproducten

Scaldopack biedt oplossingen voor het vullen van zakken in verschillende formaten en snelheden. Deze machines zijn ontworpen volgens de hoogste normen in de industrie. Deze machines bieden zeer gewaardeerde hoofdkenmerken zoals hygiëne, veiligheid, afvalvermindering en flexibiliteit bij producenten van vloeibare producten en producten met een hoge viscositeit, aangezien de productieprotocollen steeds strenger worden. Naast het vullen van uw zakken, brengen onze machines ook de doppen op uw zakken aan .

Aangepaste configuratie

De Scaldopack machines kunnen voor allerlei producten gebruikt worden. Of het nu gaat om het verpakken en afvullen van huidcrèmes, appelsap, pastasauzen, ... of een ander vloeibaar of halfvloeibaar product, de configuratie van de Scaldopack machines kan worden aangepast aan uw product en zakafmetingen om een efficiënt verpakkingsproces te garanderen.

Bekijk de demonstraties hieronder.

Monovuller Multihead 2

De Monofiller Multihead 2 is onze topmachine die 60 verpakkingen per minuut kan vullen via de tuit. Deze machine wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en non-foodindustrie. Hij kan zeer viskeuze producten en producten met deeltjes verwerken.

Machine ontdekken

Smartfiller

Vooraf gemaakte zakjes vullen via de tuit en afdekken. Deze "slimme" machine kan op maat worden gemaakt met een reeks verschillende opties.

Machine ontdekken

Monovulmachine

Monofiller is een 100% servogestuurde spuitvulmachine. Deze machine vult voorgevormde zakjes via de tuit en sluit ze af.

Machine ontdekken

NieuwsbriefMisgeen enkele update over Scaldopack