Monofiller Multihead 2 scaldopack

Monovuller Multihead 2

De Monofiller Multihead 2 is onze topmachine die tot 60 verpakkingen per minuut kan vullen via de tuit. Deze machine wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en non-foodindustrie. Hij kan zeer viskeuze producten en producten met deeltjes verwerken.

Vulling van hoge kwaliteit via de tuit van het zakje

De Monofiller Multihead 2 is onze automatische machine voor het vullen van zakken via de tuit en het afdekken. Hij kan zakjes met boven- en/of hoekuitloop vullen.

Het kan worden gebruikt voor:

Deze machine kan op maat worden ontworpen en gebouwd met een reeks verschillende opties, afhankelijk van uw vulomstandigheden, te vullen product(en) en de grootte van uw zak of tuit.

De Monofiller Multihead 2 is ook verkrijgbaar met uitvoerband en bufferstation.

Prestaties

Met een vulsnelheid tot 60 zakken per minuut, afhankelijk van de grootte van de tuiten en de afmetingen van de zakken, kunnen we gerust zeggen dat deze machine veel potentieel heeft voor de toekomst.

Bekijk de demonstraties hieronder.

Monovuller Multihead 2

De Monofiller Multihead 2 is onze topmachine die 60 verpakkingen per minuut kan vullen via de tuit. Deze machine wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en non-foodindustrie. Hij kan zeer viskeuze producten en producten met deeltjes verwerken.

Machine ontdekken

Smartfiller

Vooraf gemaakte zakjes vullen via de tuit en afdekken. Deze "slimme" machine kan op maat worden gemaakt met een reeks verschillende opties.

Machine ontdekken

Monovulmachine

Monofiller is een 100% servogestuurde spuitvulmachine. Deze machine vult voorgevormde zakjes via de tuit en sluit ze af.

Machine ontdekken

NieuwsbriefMisgeen enkele update over Scaldopack