Video

Mono-vulmachine

  • Zak vullen via de tuit en afdekken.
  • Vulsysteem volgens EHEDG-richtlijnen, klaar voor zuiveltoepassingen.
  • Afdrukken of etiket aanbrengen voor het vullen
  • Verticaal aftoppen met cap pick and place
  • Machine-uitgang 200ml, 35 ppm

Tuit inbrengen en zakken vullen

Terwijl andere bedrijven zowel de machines als het bedrukte verpakkingsmateriaal leveren en ontwikkelen voor hun klanten, benadert Scaldopack de markt helemaal anders. De machines van Scaldopack worden op maat gemaakt voor een eerder gekozen zakje, tuit en dop die de klant wil gebruiken.

Monovuller Multihead 4

De Monofiller Multihead 4 is onze automatische machine voor het vullen van zakken via de tuit en het afdekken. De machine kan zakjes met boven- en hoekuitloop vullen.

Monovuller Multihead 2

De Monofiller Multihead 2 is onze topmachine die tot 60 verpakkingen per minuut kan vullen via de tuit. Deze machine wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en non-foodindustrie. Hij kan zeer viskeuze producten en producten met deeltjes verwerken.

Smartfiller

De multifunctionele Smartfiller van Scaldopack vult vloeistoffen van spuitzakken via de tuit. Door een eenvoudige instelling kan de Smartfiller ook flessen en containers tot 10 liter vullen en veilig afsluiten, zonder fouten.

9 machines tegelijk bouwen

Scaldopack is een producent van hoogwaardige vul- en sluitmachines voor zakken met schenktuit. We vullen via de tuit en sluiten af. We bieden vuloplossingen van 20ml tot 25l, variërend van een tafelmodel vuller met 5 zakken per minuut tot een volautomatische machine met meerdere koppen die 120 zakken per minuut kan vullen.

MonoFiller-stappenplan

De Monofiller Stepper is een instapmodel machine die 10 tot 20 verpakkingen per minuut kan vullen. Deze machine wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en non-foodindustrie en kan zowel producten met een hoge viscositeit als producten met deeltjes verwerken. De machine is volledig toegankelijk vanaf de voorkant voor eenvoudige bediening. Alle bewegingen zijn servogestuurd.

MonoFiller

Monofiller is een 100% servogestuurde spuitvulmachine. Deze machine vult voorgevormde zakjes via de tuit en sluit ze af.

Bekijk de demonstraties hieronder.

Monovuller Multihead 2

De Monofiller Multihead 2 is onze topmachine die 60 verpakkingen per minuut kan vullen via de tuit. Deze machine wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en non-foodindustrie. Hij kan zeer viskeuze producten en producten met deeltjes verwerken.

Machine ontdekken

Smartfiller

Vooraf gemaakte zakjes vullen via de tuit en afdekken. Deze "slimme" machine kan op maat worden gemaakt met een reeks verschillende opties.

Machine ontdekken

Monovulmachine

Monofiller is een 100% servogestuurde spuitvulmachine. Deze machine vult voorgevormde zakjes via de tuit en sluit ze af.

Machine ontdekken

NieuwsbriefMisgeen enkele update over Scaldopack