IJsbloemen,,Bevroren.de,IJskoude,Vorst,Vormt,Ijskristallen,In,Prachtig,Uniek

Chemische en technische producten

Produceert u chemische en technische producten en bent u op zoek naar de juiste partner om uw machines voor uw zakken met schenktuit te bouwen? Zoek niet verder, u hebt hier de juiste partner gevonden.

De perfecte combinatie tussen machine en zakje

Onze machines vullen en sluiten uw zakken met chemicaliën of andere technische vloeistoffen zoals oliën, vetten, detergenten... Scaldopack biedt u de toekomstbestendige oplossingen die u zoekt wanneer u overweegt om uw product flexibel te verpakken in zakken met schenktuit!

Onze oplossingen voor chemicaliën en technische vloeistoffen

Scaldopack biedt oplossingen voor het vullen van zakken in verschillende formaten en snelheden. Deze machines zijn ontworpen volgens de hoogste normen in de industrie. Onze machines bieden zeer gewaardeerde hoofdkenmerken zoals hygiëne, veiligheid, afvalvermindering en flexibiliteit bij producenten van vloeibare producten en producten met een hoge viscositeit, aangezien de productieprotocollen steeds strenger worden. Naast het vullen van uw zakken, brengen onze machines ook de doppen op uw zakken aan .

Aangepaste configuratie

Scaldopackmachines kunnen voor allerlei producten gebruikt worden. Of u deze machines nu gebruikt voor het verpakken en afvullen van motoroliën, huidcrèmes, appelsap, pastasauzen, ... of een ander vloeibaar of halfvloeibaar product, de configuratie van de Scaldopack machines kan worden aangepast aan uw producten en zakformaten om een efficiënt verpakkingsproces te garanderen.

Bekijk de demonstraties hieronder.

Monovuller Multihead 2

De Monofiller Multihead 2 is onze topmachine die 60 verpakkingen per minuut kan vullen via de tuit. Deze machine wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en non-foodindustrie. Hij kan zeer viskeuze producten en producten met deeltjes verwerken.

Machine ontdekken

Smartfiller

Vooraf gemaakte zakjes vullen via de tuit en afdekken. Deze "slimme" machine kan op maat worden gemaakt met een reeks verschillende opties.

Machine ontdekken

Monovulmachine

Monofiller is een 100% servogestuurde spuitvulmachine. Deze machine vult voorgevormde zakjes via de tuit en sluit ze af.

Machine ontdekken

NieuwsbriefMisgeen enkele update over Scaldopack