SI-60 schenktuitmachine scaldopack

SI-60 - Schenktuitinzetmachine

SI-60 is een servogestuurde, volautomatische spuitmondinsteekmachine die geschikt is voor grotere productiebedrijven. Deze thermische tuitinzetmachine is een industriële tuitafsluitmachine voor bedrijven die een machine met een hoge productiecapaciteit nodig hebben.

De SI-60 is een machine met een hoge capaciteit voor het plaatsen van gietmonden, die tot 60 gietmonden per minuut kan verwerken.

Aanpasbare machine

We bouwen deze machine niet alleen op een geavanceerd technologisch platform, maar het is ook mogelijk om extra opties of personalisaties aan te brengen op basis van jouw specifieke behoeften en wensen.

Snelle en nauwkeurige spuitmondinzetter

De SI-60 spuitmondinbrenger is gemaakt om de spuitmond op hoge snelheid en met hoge nauwkeurigheid op de zak te sealen. Door de zak en de tuit in de machine te bevestigen, voorkomen we dat de tuiten niet goed gecentreerd en uitgelijnd zijn.

Elke verandering, of het nu gaat om het formaat van de zak, de grootte van de tuit of het verplaatsen van de positie van de tuit van het midden naar de hoek van de zak, gebeurt in enkele minuten in plaats van uren zoals vroeger. Deze machine decimeert de tijd die het vroeger kostte om veranderingen aan te brengen.

Mogelijke positie van de tuit en vorm van de zak

  • Center, off center en corner spout inserter, speciale vormen van zakjes zijn mogelijk, maar kunnen worden onderworpen aan een technische beoordeling.
  • Vorm van de zak - vierkant, rond of gevormd. In sommige gevallen is speciaal gereedschap nodig voor bepaalde vormen.

Opties

  • In plaats van de transportband te gebruiken, worden de zakken rechtstreeks op een plastic rail gevoerd. We kunnen de zakken ook plat op een toevoerrail afvoeren.
  • Technische ondersteuning op afstand mogelijk.
  • Universele spout insertor sorteerkom om veel verschillende soorten spouts te verwerken op hetzelfde toevoersysteem

Bekijk de demonstraties hieronder.

Monovuller Multihead 2

De Monofiller Multihead 2 is onze topmachine die 60 verpakkingen per minuut kan vullen via de tuit. Deze machine wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en non-foodindustrie. Hij kan zeer viskeuze producten en producten met deeltjes verwerken.

Machine ontdekken

Smartfiller

Vooraf gemaakte zakjes vullen via de tuit en afdekken. Deze "slimme" machine kan op maat worden gemaakt met een reeks verschillende opties.

Machine ontdekken

Monovulmachine

Monofiller is een 100% servogestuurde spuitvulmachine. Deze machine vult voorgevormde zakjes via de tuit en sluit ze af.

Machine ontdekken

NieuwsbriefMisgeen enkele update over Scaldopack