Onze oplossingen

Scaldopack is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van verpakkingsmachines. Wij maken geavanceerde buidelverpakkingsmachines om de tuit te bevestigen, de buidel te vullen en de buidel af te sluiten. Onze missie is om machines van hoge kwaliteit te leveren aan onze klanten, zodat zij een product van de hoogste kwaliteit kunnen krijgen met een minimale tekortkoming. Machines van hoge kwaliteit in combinatie met geavanceerde mechatronica resulteren in een snelle machine die keer op keer producten van uitstekende kwaliteit levert.

Bekijk de demonstraties hieronder.

Monovuller Multihead 2

De Monofiller Multihead 2 is onze topmachine die 60 verpakkingen per minuut kan vullen via de tuit. Deze machine wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en non-foodindustrie. Hij kan zeer viskeuze producten en producten met deeltjes verwerken.

Machine ontdekken

Smartfiller

Vooraf gemaakte zakjes vullen via de tuit en afdekken. Deze "slimme" machine kan op maat worden gemaakt met een reeks verschillende opties.

Machine ontdekken

Monovulmachine

Monofiller is een 100% servogestuurde spuitvulmachine. Deze machine vult voorgevormde zakjes via de tuit en sluit ze af.

Machine ontdekken

NieuwsbriefMisgeen enkele update over Scaldopack