Monoplex-technologie gepatenteerd door Scaldopack

MONOPLEX is een moderne ecologische oplossing die een oud probleem tijdens het afdichtingsproces oplost. Het maakt het gebruik van 100% recyclebaar materiaal mogelijk. Door ons Monoplex-systeem toe te passen op conventionele machines, kan uw vulmachine monomateriaalfolies verwerken. Monoplex is een gepatenteerde sealbalkcoating met behulp van elektrostatische ladingen. Het reinigt zichzelf en elimineert de ophoping van gesmolten PE/PP-materiaal.

De MONOPLEX-technologie zorgt voor perfecte sealbekken voor het sealen van één materiaal, elimineert de reinigingstijd en verlengt de levensduur van de materialen van uw sealbekken aanzienlijk.

  • Een schoner afgesloten zakje
  • Elke keer een consistent product
  • Minder stilstandtijd voor uw machine omdat reiniging van gereedschap niet meer nodig is
  • Geen teflontape meer nodig
  • Een langere levensduur van het gereedschap

Bekijk de demonstraties hieronder.

Monovuller Multihead 2

De Monofiller Multihead 2 is onze topmachine die 60 verpakkingen per minuut kan vullen via de tuit. Deze machine wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en non-foodindustrie. Hij kan zeer viskeuze producten en producten met deeltjes verwerken.

Machine ontdekken

Smartfiller

Vooraf gemaakte zakjes vullen via de tuit en afdekken. Deze "slimme" machine kan op maat worden gemaakt met een reeks verschillende opties.

Machine ontdekken

Monovulmachine

Monofiller is een 100% servogestuurde spuitvulmachine. Deze machine vult voorgevormde zakjes via de tuit en sluit ze af.

Machine ontdekken

NieuwsbriefMisgeen enkele update over Scaldopack