Pindakaas

Voedingsmiddelen en sauzen met hoge viscositeit

Zoals honing, tomatensaus, pindakaas, marmelade of sauzen zoals ketchup of mayonaise.

De perfecte partner voor uw zakjes

U bent actief in de voedingssector? U bent op zoek naar de juiste partner die de machines bouwt om uw zakken te vullen? Uw zoektocht eindigt hier! Onze machines vullen uw zakken met voedingsmiddelen met een hoge viscositeit.

Scaldopack biedt u de toekomstbestendige oplossingen die u zoekt voor uw productiesite!

Onze oplossingen voor voedingsmiddelen en sauzen met hoge viscositeit

Scaldopack biedt oplossingen voor het vullen van zakken in verschillende formaten en snelheden. Deze machines zijn ontworpen volgens de hoogste normen in de industrie. Deze machines bieden zeer gewaardeerde hoofdkenmerken zoals hygiëne, veiligheid, afvalvermindering en flexibiliteit bij voedselproducenten nu de productieprotocollen steeds strenger worden. Onze machines vullen niet alleen uw zakken, maar sluiten ze ook af .

Aangepaste configuratie

De Scaldopack machines kunnen gebruikt worden voor allerlei voedingsproducten. Of het nu gaat om het verpakken en afvullen van pindakaas, pastasauzen, ... of een ander vloeibaar of halfvloeibaar voedingsproduct, de configuratie van de Scaldopack machines kan worden aangepast aan uw producten en zakafmetingen om een efficiënt verpakkingsproces te garanderen.

Bekijk de demonstraties hieronder.

Monovuller Multihead 2

De Monofiller Multihead 2 is onze topmachine die 60 verpakkingen per minuut kan vullen via de tuit. Deze machine wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en non-foodindustrie. Hij kan zeer viskeuze producten en producten met deeltjes verwerken.

Machine ontdekken

Smartfiller

Vooraf gemaakte zakjes vullen via de tuit en afdekken. Deze "slimme" machine kan op maat worden gemaakt met een reeks verschillende opties.

Machine ontdekken

Monovulmachine

Monofiller is een 100% servogestuurde spuitvulmachine. Deze machine vult voorgevormde zakjes via de tuit en sluit ze af.

Machine ontdekken

NieuwsbriefMisgeen enkele update over Scaldopack